0
Your Cart
0
Your Cart

Skrb za stranke

Naš ročno izdelan nakit in dodatki so izdelani individualno, pri čemer smo pozorni na podrobnosti in kakovost. Ponosni smo na to, da uporabljamo samo naravne materiale, ki ne zadostujejo več svojemu namenu z nestrupenimi zaključnimi premazi. Kosi Designed by WOODSY so ustvarjeni za nošenje in ljubezen! Če kaj ni v redu, nam to sporočite in po najboljših močeh se bomo potrudili za popravilo, zamenjavo ali vračilo denarja. Vsak dizajn je ročno izdelan iz naravnih materialov. Normalno je, da se med vzorci pojavljajo razlike in “značajske poteze”. To je del čara pri delu z naravnimi materiali.


*Pridržujemo si pravico do zavrnitve nerazumnih popravil, vračil in zamenjav.

PRIPRAVLJENO

Večina izdelkov, ki jih je oblikoval Designed by WOODSY, je na zalogi (niso narejeni po naročilu), kar omogoča hitro dostavo. O morebitnih zamudah boste takoj obveščeni, sicer pa bodo naročila poslana v 3 delovnih dneh po plačilu. Živite v bližini? Dogovorite se za čas, ko boste lahko osebno izbrali svoje naročilo.NAROČILA PO MERI

Imate v mislih nekaj posebnega? Stopite v stik z nami in po najboljših močeh se vam bomo prilagodili.
*Za naročila po meri se lahko zaračunajo dodatni stroški.

CUSTOMER CARE

Our handmade jewellery and accessories are individually crafted with attention to detail and quality. We pride ourselves on using only natural materials that are no longer fit for purpose with non-toxic finishes. Designed by WOODSY pieces are made to be worn and loved! If something is wrong, let us know and we will do our best to repair, replace or refund it. Each design is handmade from natural materials. It is normal for differences and “character traits” to emerge between patterns. That’s part of the charm of working with natural materials.


*We reserve the right to refuse unreasonable repairs, returns and replacements.

READY MADE

Most Designed by WOODSY items listed are in stock (not made to order), making it possible for quick shipping time. You will be notified right away of any delays, otherwise orders ship out within 3 business days of payment. Live close by? Set a time to come pick out your order in person.

CUSTOM

Have something special in mind? Contact us and we will try our best to accommodate.

*Custom orders may incur additional charges.